Dates clau per la Campanya Renda 2023

Mediconsulting

9 abr. 2024

Per a facilitar el tràmit en la mesura que sigui possible, l'Agència Tributària posa a la nostra disposició el simulador Renda Web Open amb el qual els contribuents poden realitzar els càlculs de la seva declaració, sense necessitat de validar les seves dades identificatives ni fiscals, ja que Renda Web Open no permet la presentació anticipada de la declaració, sinó que és una eina encaminada a preparar el procés.

Els contribuents podran presentar la seva declaració per internet a través de la seu electrònica de l'Agència Tributària, per telèfon o de manera presencial, encara que el termini per a poder fer-lo variarà en funció d'això.

 

Dates clau de la campanya de la Renda 2023

  • Per internet: des del 3 d'abril a l'1 de juliol de juny de 2024
  • Per telèfon: des del 7 de maig i l'1 de juliol de juny de 2024
  • Presencial: des del 3 de juny i l'1 de juliol de juny de 2024

Segons el calendari de la declaració de la Renda, per a accedir a qualsevol d'aquestes opcions els contribuents hauran de sol·licitar cita prèvia en les dates estipulades per a això.

 

Quan es pot demanar cita a l'Agència Tributària per a la declaració de la Renda?

Aquells que ho desitgin podran sol·licitar la seva cita prèvia a l'Agència Tributària per a presentar la declaració de la Renda per telèfon a partir del pròxim 27 d'abril i fins al 28 de juny. Els que decideixin preparar-la de manera presencial en les oficines de l'Agència Tributària, hauran de sol·licitar aquesta cita prèvia a partir del 29 de maig i podran fer-ho fins al 28 de juny.

 

Com sol·licitar cita prèvia per a la campanya de la Renda

Per a sol·licitar cita prèvia per a preparar i presentar l'esborrany de manera presencial o per telèfon, els contribuents hauran de demanar cita per telèfon a un d'aquests números de  l'Agència Tributària: 915 35 73 26, 901 12 12 24, 915 53 00 71 o 901 22 33 44. A més, també podran fer-ho a través de la pàgina web de l'Agència Tributària o en l'aplicació web de l'organisme. 

D'altra banda, si prefereixes contractar els serveis de Mediconsulting per a la confecció i tramitació de tu Renta 2023 el preu mínim són 160 Euros +IVA.

Depenent de la dificultat de la declaració, aquest preu serà superior al criteri de l'assessor.

A Mediconsulting comptem amb un ampli equip d'assessores experts en la confecció de la declaració de la renda. Si estàs interessat que tramitem la teva declaració pots fer-ho emplenant aquest formulari o  trucant al telèfon 93 567 88 15, el horari telefònic durant la campanya renda de dimarts a dijous 8 a 14 h i de 15 a 18.30 h i divendres de 8 a 15 h

 

Altres artícles d'interès:

Estan exempts d'IVA tots els serveis sanitaris?

Autònoms: quines despeses puc deduir en la declaració de la renda