Assessoria Societària

Servei d’assessorament per a donar resposta a aquells metges que opten per establir-se de manera independent o han impulsat negocis propis.

L'equip d'assessors s’encarrega de mantenir al dia la retribució de les taxes i el període de liquidació d'impostos davant la Seguretat Social i Hisenda. A més de preparar tots els tràmits davant d'una possible inspecció de tresoreria.

Elaborem la comptabilitat de les empreses d’acord als principis legals d’obligat compliment. D’aquesta manera, els estats financers reflecteixen puntualment la situació real de l’empresa i faciliten la presa de decisions estratègiques empresarials.

 

Informa-te’n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat

Donació d'un immoble amb hipoteca als fills: què passa en aquests casos?

Donació d'un immoble amb hipoteca als fills: què passa en aquests casos?

3 jul. 2024

Et planteges donar un immoble a un dels teus fills i vols que se’n faci càrrec de la hipoteca pendent. Què passa en aquests casos? I si la hipoteca la segueixes pagant tu?

Continuar llegint...
Rangiroa, Polinesia Francesa

Set illes paradisíaques on perdre el món de vista

Mediviatges- 12 jul. 2024

Un viatge a una illa paradisíaca pot semblar un somni, però és una d’aquelles experiències que cal fer una vegada a la vida. Per molt que vivim en un món globalitzat, encara és possible trobar illes paradisíaques: racons del planeta on el temps s’ha detingut, on podràs gaudir de platges verges i natura en estat pur i on el repte d’arribar-hi ofereix una recompensa en la tranquil·litat i la bellesa

Continuar llegint...
Ciberriscos: Per què el teu negoci necessita una assegurança?

Ciberriscos: Per què el teu negoci necessita una assegurança?

Medicorasse- 10 jul. 2024

Et preguntes per què el teu negoci necessita una assegurança de ciberriscos? Els ciberatacs han esdevingut un risc constant per a l’ecosistema empresarial. Cada dia, empreses de totes les mides i sectors s'enfronten a diferents riscos cibernètics que poden comprometre la seguretat de la informació, la continuïtat del negoci i la confiança dels seus clients.

Continuar llegint...