Assessoria Societària

Servei d’assessorament per a donar resposta a aquells metges que opten per establir-se de manera independent o han impulsat negocis propis.

L'equip d'assessors s’encarrega de mantenir al dia la retribució de les taxes i el període de liquidació d'impostos davant la Seguretat Social i Hisenda. A més de preparar tots els tràmits davant d'una possible inspecció de tresoreria.

Elaborem la comptabilitat de les empreses d’acord als principis legals d’obligat compliment. D’aquesta manera, els estats financers reflecteixen puntualment la situació real de l’empresa i faciliten la presa de decisions estratègiques empresarials.

 

Informa-te’n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat

Declaració informativa anual sobre béns i drets situats a l'estranger (Model 720)

Declaració informativa anual sobre béns i drets situats a l'estranger (Model 720)

8 març 2023

El 31 de març del 2023 finalitza el termini de presentació del Model 720, que consisteix en una declaració tributària que informa les autoritats espanyoles sobre la tinença de béns i drets a l'estranger per part d'empreses o particulars ubicats al país.

Continuar llegint...
Cuenca Mediviatges

Cinc joies imprescindibles de les Dues Castelles

Mediviatges- 24 març 2023

Les províncies de l’interior de l’Estat, especialment els territoris que conformen les Dues Castelles, amaguen veritables tresors a algunes de les seves capitals menys conegudes. Palaus, castells i catedrals conviuen amb una animada vida al carrer i una saborosa gastronomia basada en l’autenticitat i les arrels. Quines són les cinc joies imprescindibles de les Dues Castelles?

Continuar llegint...
Prevenció i protecció enfront dels ciberatacs a pimes

Prevenció i protecció enfront dels ciberatacs a pimes

Medicorasse- 23 febr. 2023

La poca sensibilització a la percepció de risc i l'escassa implementació de mesures tecnològiques de prevenció són algunes de les causes per les quals les pimes estan al punt de mira dels ciberdelinqüents i pateixen ciberatacs. Des de Medicorasse et donem les pautes que cal seguir per prevenir i protegir la teva empresa de ciberatacs.

Continuar llegint...