Assessoria Societària

Servei d’assessorament per a donar resposta a aquells metges que opten per establir-se de manera independent o han impulsat negocis propis.

L'equip d'assessors s’encarrega de mantenir al dia la retribució de les taxes i el període de liquidació d'impostos davant la Seguretat Social i Hisenda. A més de preparar tots els tràmits davant d'una possible inspecció de tresoreria.

Elaborem la comptabilitat de les empreses d’acord als principis legals d’obligat compliment. D’aquesta manera, els estats financers reflecteixen puntualment la situació real de l’empresa i faciliten la presa de decisions estratègiques empresarials.

 

Informa-te’n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat

Factura 2

Principals obligacions en matèria de facturació

26 set. 2023

Elaborar una factura pot semblar fàcil, però hi ha una sèrie d’excepcions que hem de considerar sobretot quan oferim serveis sanitaris. Existeixen determinades operacions que estan exemptes d’IVA, però que estan obligats a emetre una factura...

Continuar llegint...
Quines classes d'Assegurances de Salut existeixen?

Quines classes d'assegurances de salut existeixen?

Medicorasse- 25 set. 2023

Si bé tots els ciutadans tenen accés al Sistema Nacional de Salut (SNS), aquest model sanitari pot veure's complementat per les assegurances de salut. Si estàs pensant a contractar-ne una, a continuació t’expliquem quines modalitats hi ha.

Continuar llegint...
consells per estalviar després de les vacances

Com estalviar després de vacances

Med1- 22 set. 2023

Un cop les vacances arriben al final, és moment de marcar nous objectius i noves fites. Però més enllà de tornar a les rutines esportives o millorar en idiomes, continuar estalviant diners o començar a fer-ho amb petites aportacions periòdiques i sistemàtiques és un dels objectius més importants i que de vegades no es té massa en compte.

Continuar llegint...