Assessoria Societària

Servei d’assessorament per a donar resposta a aquells metges que opten per establir-se de manera independent o han impulsat negocis propis.

L'equip d'assessors s’encarrega de mantenir al dia la retribució de les taxes i el període de liquidació d'impostos davant la Seguretat Social i Hisenda. A més de preparar tots els tràmits davant d'una possible inspecció de tresoreria.

Elaborem la comptabilitat de les empreses d’acord als principis legals d’obligat compliment. D’aquesta manera, els estats financers reflecteixen puntualment la situació real de l’empresa i faciliten la presa de decisions estratègiques empresarials.

 

Informa-te’n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat

Inspeccions de Treball

Inspeccions de Treball : els falsos autònoms en el sector sanitari

22 des. 2021

L'augment en les actuacions de la Inspecció de Treball i Seguretat Social sobre el sector sanitari té el seu epicentre en la detecció de “falsos autònoms”, que presten els seus serveis d'una forma dependent i sense estructura pròpia, i requereix la regularització en les cotitzacions dels últims 4 anys, amb els seus corresponents recàrrecs, multes i sancions.

Continuar llegint...
Què és la inflació i com es pot combatre?

Què és la inflació i com es pot combatre?

Med1- 19 gen. 2022

L’arribada de la inflació suposa un increment dels preus i, per tant, una reducció de la capacitat d’estalvi i del valor dels diners. Des de Med1 et donem alternatives per tal de fer front als efectes de la inflació i fer créixer els teus estalvis.

Continuar llegint...
Què fer quan es rep un ingrés financer inesperat. Algunes opcions d'inversió.

Què fer quan es rep un ingrés financer inesperat. Algunes opcions d'inversió

Med1- 18 gen. 2022

Un viatge, amortitzar la hipoteca, viure sense deutes, comprar un cotxe, etc. són alguns dels somnis que tenim quan pensem en si ens arriba un ingrés inesperat com ara una herència o si ens toca la “Grossa”. No obstant això, els experts financers donen una sèrie de consells que has de tenir presents per a invertir bé els diners.

Continuar llegint...