Assessoria fiscal, societària, laboral i serveis jurídics

Mediconsulting som l’empresa d’assessorament al professional líder en el sector de la salut amb més de 30 anys d’experiència, i formada per professionals especialistes en matèria fiscal, laboral, societari i legal, i donem un servei d’assessorament d’alta qualitat a altres especialistes: els metges i el sector sanitari.

Compartim amb els nostres clients professions que evolucionen i que requereixen d’una contínua formació que ens permet està al dia de les novetats, tant a nivell de coneixement com en l’àmbit tecnològic, fent-nos millors professionals.

Apostem per la innovació, en els processos i en les persones, perquè apostem per la millora continuada.

Entenem que el client és el més important i el nostre deure és oferir-li solucions.

Qualitat de servei: Basada en l’experiència professional, el coneixement del client i el seu entorn i amb la darrera tecnologia per ser més eficients i una constant actualització de l’oferta de serveis.

Orientació al client: Som especialistes en assessorament al sector mèdic. La nostra prioritat és el seu benestar.

Proactivitat: Actuem amb iniciativa per donar solucions i prevenir al client dins el marc legal, fiscal o laboral.

Mediconsulting forma part de ETL Global Medivision, SL, empresa proveïdora de solucions verticals basades en la tecnologia i adaptades a les necessitats pròpies dels professionals de la salut. Mediconsulting i ETL Global Medivision, SL són dues empreses propietat de Grup Med i ETL Global.

 

Equip

Som un equip multidisciplinar que treballa amb l’únic objectiu d’oferir un servei de màxima qualitat i de lideratge en el seu àmbit.

Creiem en la confiança, en la generació de confiança amb els nostres clients. Sabem de la importància de fer les coses ben fetes, d’avançar-nos a les necessitats, de detectar els riscos, i treballem per tal que el client tingui un servei integral d’assessorament. Compartim, com el nostre client, la passió per la nostra professió, i ens esforcem en el nostre treball, per tal que el nostre client pugui fer el seu.

Informa-te’n ara
gratuïtament i sense cap compromís