Assessoria Fiscal

Assessorament fiscal integral i especialitzat tant per a persones físiques com per a persones jurídiques, que garanteix una òptima planificació.

L’equip d’assessors fiscals proporcionen informació, assistència i representació als contribuents en les seves relacions amb l’Administració Tributària, per tal de complir amb els drets i deures davant la Hisenda Pública.

L’equip compta amb actualització permanent sobre les normes fiscals i les seves modificacions. Realitzen una adequada planificació per proporcionar el major estalvi possible de costos fiscals per als clients, sempre dins del compliment de la normativa tributària.

Ens adaptem a cada necessitat i al perfil dels professionals amb respostes personalitzades, a mida i orientades a proporcionar solucions de l’àmbit fiscal – tributari.

 

Informa-te’n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat

Donació d'un immoble amb hipoteca als fills: què passa en aquests casos?

Donació d'un immoble amb hipoteca als fills: què passa en aquests casos?

3 jul. 2024

Et planteges donar un immoble a un dels teus fills i vols que se’n faci càrrec de la hipoteca pendent. Què passa en aquests casos? I si la hipoteca la segueixes pagant tu?

Continuar llegint...
Rangiroa, Polinesia Francesa

Set illes paradisíaques on perdre el món de vista

Mediviatges- 12 jul. 2024

Un viatge a una illa paradisíaca pot semblar un somni, però és una d’aquelles experiències que cal fer una vegada a la vida. Per molt que vivim en un món globalitzat, encara és possible trobar illes paradisíaques: racons del planeta on el temps s’ha detingut, on podràs gaudir de platges verges i natura en estat pur i on el repte d’arribar-hi ofereix una recompensa en la tranquil·litat i la bellesa

Continuar llegint...
Ciberriscos: Per què el teu negoci necessita una assegurança?

Ciberriscos: Per què el teu negoci necessita una assegurança?

Medicorasse- 10 jul. 2024

Et preguntes per què el teu negoci necessita una assegurança de ciberriscos? Els ciberatacs han esdevingut un risc constant per a l’ecosistema empresarial. Cada dia, empreses de totes les mides i sectors s'enfronten a diferents riscos cibernètics que poden comprometre la seguretat de la informació, la continuïtat del negoci i la confiança dels seus clients.

Continuar llegint...