Assessoria Fiscal

Assessorament fiscal integral i especialitzat tant per a persones físiques com per a persones jurídiques, que garanteix una òptima planificació.

L’equip d’assessors fiscals proporcionen informació, assistència i representació als contribuents en les seves relacions amb l’Administració Tributària, per tal de complir amb els drets i deures davant la Hisenda Pública.

L’equip compta amb actualització permanent sobre les normes fiscals i les seves modificacions. Realitzen una adequada planificació per proporcionar el major estalvi possible de costos fiscals per als clients, sempre dins del compliment de la normativa tributària.

Ens adaptem a cada necessitat i al perfil dels professionals amb respostes personalitzades, a mida i orientades a proporcionar solucions de l’àmbit fiscal – tributari.

 

Informa-te’n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat

Llei de l’Habitatge: deduccions a l’IRPF per a nous contractes de lloguer

Llei de l’Habitatge: deduccions a l’IRPF per a nous contractes de lloguer

13 febr. 2024

Els propietaris d'immobles a zones tensionades que signin nous contractes de lloguer tindran una deducció de fins al 90% a l'IRPF sobre el rendiment net, d'acord amb la nova Llei d'Habitatge. Aquestes deduccions fiscals estan adreçades als petits propietaris per estimular l'arrendament d'habitatge habitual a preus assequibles i han entrat en vigor a partir de l'1 de gener del 2024.

Continuar llegint...
Què és i quins avantatges té la gestió discrecional de carteres

Què és i quins avantatges té la gestió discrecional de carteres

Medpatrimonia- 22 febr. 2024

La gestió del patrimoni és una tasca exigent que té un nivell de responsabilitat molt elevat. La gestió discrecional de carteres consisteix en deixar en mans de gestors i analistes especialitzats l’estratègia i decisions d'inversió. A continuació t’expliquem quins avantatges aporta:

Continuar llegint...
Setmana Santa – Mediviatges

Aprofita la Setmana Santa per fer una escapada molt floral!

Mediviatges- 20 febr. 2024

La Setmana Santa és una de les dates preferides per fer la primera escapada de l’any, després d’un primer tram del calendari que acumula moltes setmanes laborables. Enguany, la seva ubicació a principis d’abril suposa un avantatge ideal per deixar enrere el llarg i fred hivern i poder gaudir de destinacions on l’arribada de la primavera provoca un esclat de vida i color.

Continuar llegint...