Serveis Jurídics

Serveis jurídics relacionats amb l’assessorament fiscal, societari i laboral, amb l’aplicació de normatives, lleis i reglaments en matèria de Dret i sobre aquelles qüestions relacionades amb consultes mèdiques i societats professionals.

Servei especialitzat i explícit en el tractament de la informació i la protecció de dades personals i de compliance, amb l’objectiu de facilitar l’oportú assessorament per les societats professionals i les consultes mèdiques a la nova legalitat.

L’equip d’advocats també assessora en altres aspectes legals com lloguers, testaments, herències contractes civils o mercantils i altres aspectes legals

 

Informa-te’n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat

Com optimitzar la factura fiscal de l’exercici 2022

Com optimitzar la factura fiscal de l’exercici 2023

1 des. 2023

L'exercici 2023 enfila la seva recta final, però encara hi ha marge per prendre mesures que permetin estalviar en la pròxima declaració de la Renda 2023. Així i tot, la clau està en el que facis d'aquí al final d'any.

Continuar llegint...
Renda fixa o variable. On invertir en temps d’incògnita?

Renda fixa o variable. On invertir en temps d’incògnita?

Medpatrimonia- 22 nov. 2023

A l’hora d’invertir, una de les primeres decisions que es prenen és escollir entre destinar el patrimoni a la renda fixa o a la renda variable. Ambdues són tipologies d’inversions que compten amb les seves característiques pròpies i, per aquesta mateixa raó, estan destinades a diferents perfils d’inversor. T’expliquem quines són les principals diferències entre renda fixa i renda variable i quina

Continuar llegint...
Descobreix el comparador d’assegurances de salut de Medicorasse

Descobreix el comparador d’assegurances de salut de Medicorasse

Medicorasse- 22 nov. 2023

Contractar una assegurança de salut per complementar els serveis de la sanitat pública és una tasca que pot portar associada la gestió afegida de comparar les tarifes i cobertures que ofereixen les diverses companyies per trobar la que s’adapta a les teves necessitats. Descobreix el comparador d’assegurances de salut de Medicorasse i estalviaràs temps i gestions.

Continuar llegint...