Serveis Jurídics

Serveis jurídics relacionats amb l’assessorament fiscal, societari i laboral, amb l’aplicació de normatives, lleis i reglaments en matèria de Dret i sobre aquelles qüestions relacionades amb consultes mèdiques i societats professionals.

Servei especialitzat i explícit en el tractament de la informació i la protecció de dades personals i de compliance, amb l’objectiu de facilitar l’oportú assessorament per les societats professionals i les consultes mèdiques a la nova legalitat.

L’equip d’advocats també assessora en altres aspectes legals com lloguers, testaments, herències contractes civils o mercantils i altres aspectes legals

 

Informa-te’n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat

Com reduir la factura fiscal del pròxim any

Com reduir la factura fiscal del pròxim any

29 nov. 2021

Encara que no cal presentar l'IRPF a Hisenda fins a la primavera, la clau per a estalviar està en els moviments fins al 31 de desembre. Des de Mediconsulting us fem arribar les recomanacions dels assessors fiscals abans que acabi l'any per optimitzar les vostres finances per a ser més eficients fiscalment en la vostra declaració de la renda de 2021.

Continuar llegint...
Quins són els deures del propietari d’un pis de lloguer?

Quins són els deures del propietari d’un pis de lloguer?

Medilloguem- 29 nov. 2021

A l’hora de posar un immoble en lloguer, hi ha una sèrie d’obligacions envers l’inquilí que el propietari ha de tenir en compte. Sovint són una qüestió de sentit comú, però n’hi ha d’altres que són deures legals que cal conèixer.

Continuar llegint...
Elements clau d’una hipoteca

Elements clau d’una hipoteca

Med1- 29 nov. 2021

La compra d'habitatge és probablement la major inversió que realitzarem al llarg de les nostres vides, per la qual cosa és molt freqüent sol·licitar finançament extern per a poder dur a terme un projecte així. Per això, és de vital importància entendre el funcionament de la teva hipoteca, així com els elements que la componen.

Continuar llegint...