Serveis Jurídics

Serveis jurídics relacionats amb l’assessorament fiscal, societari i laboral, amb l’aplicació de normatives, lleis i reglaments en matèria de Dret i sobre aquelles qüestions relacionades amb consultes mèdiques i societats professionals.

Servei especialitzat i explícit en el tractament de la informació i la protecció de dades personals i de compliance, amb l’objectiu de facilitar l’oportú assessorament per les societats professionals i les consultes mèdiques a la nova legalitat.

L’equip d’advocats també assessora en altres aspectes legals com lloguers, testaments, herències contractes civils o mercantils i altres aspectes legals

 

Informa-te’n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat

Dates Campanya Renda 2022

Dates clau per la Campanya Renda 2023

9 abr. 2024

La campanya de la renda 2023 ha començat i finalitzarà l'1 de juliol, termini suficient perquè tots els contribuents presentin la seva declaració a temps. Cal tenir en compte que, depenent del mitjà de presentació que es triï (per internet, telèfon o presencial), els terminis no són els mateixos.

Continuar llegint...
Built to rent : una nova manera d’invertir

Built to rent : una nova manera d’invertir

Medilloguem- 24 abr. 2024

El build to rent és una tendència en el mercat immobiliari que s'ha tornat cada vegada més popular a l’Estat. En poques paraules, consisteix a construir propietats específicament dissenyades per al lloguer, en lloc de vendre-les a propietaris individuals. T’expliquem com funciona, quins avantatges té i per què és una bona manera d’invertir.

Continuar llegint...
Estratègies d'inversió en temps de volatilitat

Estratègies d'inversió en temps de volatilitat

Medpatrimonia- 18 abr. 2024

La volatilitat del mercat pot ser desconcertant i desafiant, però també pot oferir oportunitats. A continuació, explorem algunes estratègies clau que pots fer servir com a inversor per gestionar i capitalitzar millor la volatilitat del mercat.

Continuar llegint...