Assessoria Societària

Servei d’assessorament per a donar resposta a aquells metges que opten per establir-se de manera independent o han impulsat negocis propis.

L'equip d'assessors s’encarrega de mantenir al dia la retribució de les taxes i el període de liquidació d'impostos davant la Seguretat Social i Hisenda. A més de preparar tots els tràmits davant d'una possible inspecció de tresoreria.

Elaborem la comptabilitat de les empreses d’acord als principis legals d’obligat compliment. D’aquesta manera, els estats financers reflecteixen puntualment la situació real de l’empresa i faciliten la presa de decisions estratègiques empresarials.

 

Informa-te’n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat

Dates Campanya Renda 2022

Dates clau per la Campanya Renda 2023

9 abr. 2024

La campanya de la renda 2023 ha començat i finalitzarà l'1 de juliol, termini suficient perquè tots els contribuents presentin la seva declaració a temps. Cal tenir en compte que, depenent del mitjà de presentació que es triï (per internet, telèfon o presencial), els terminis no són els mateixos.

Continuar llegint...
Built to rent : una nova manera d’invertir

Built to rent : una nova manera d’invertir

Medilloguem- 24 abr. 2024

El build to rent és una tendència en el mercat immobiliari que s'ha tornat cada vegada més popular a l’Estat. En poques paraules, consisteix a construir propietats específicament dissenyades per al lloguer, en lloc de vendre-les a propietaris individuals. T’expliquem com funciona, quins avantatges té i per què és una bona manera d’invertir.

Continuar llegint...
Estratègies d'inversió en temps de volatilitat

Estratègies d'inversió en temps de volatilitat

Medpatrimonia- 18 abr. 2024

La volatilitat del mercat pot ser desconcertant i desafiant, però també pot oferir oportunitats. A continuació, explorem algunes estratègies clau que pots fer servir com a inversor per gestionar i capitalitzar millor la volatilitat del mercat.

Continuar llegint...