Assessoria Societària

Servei d’assessorament per a donar resposta a aquells metges que opten per establir-se de manera independent o han impulsat negocis propis.

L'equip d'assessors s’encarrega de mantenir al dia la retribució de les taxes i el període de liquidació d'impostos davant la Seguretat Social i Hisenda. A més de preparar tots els tràmits davant d'una possible inspecció de tresoreria.

Elaborem la comptabilitat de les empreses d’acord als principis legals d’obligat compliment. D’aquesta manera, els estats financers reflecteixen puntualment la situació real de l’empresa i faciliten la presa de decisions estratègiques empresarials.

 

Informa-te’n ara gratuïtament i sense cap compromís

Actualitat

Com reduir la factura fiscal del pròxim any

Com reduir la factura fiscal del pròxim any

29 nov. 2021

Encara que no cal presentar l'IRPF a Hisenda fins a la primavera, la clau per a estalviar està en els moviments fins al 31 de desembre. Des de Mediconsulting us fem arribar les recomanacions dels assessors fiscals abans que acabi l'any per optimitzar les vostres finances per a ser més eficients fiscalment en la vostra declaració de la renda de 2021.

Continuar llegint...
Quins són els deures del propietari d’un pis de lloguer?

Quins són els deures del propietari d’un pis de lloguer?

Medilloguem- 29 nov. 2021

A l’hora de posar un immoble en lloguer, hi ha una sèrie d’obligacions envers l’inquilí que el propietari ha de tenir en compte. Sovint són una qüestió de sentit comú, però n’hi ha d’altres que són deures legals que cal conèixer.

Continuar llegint...
Elements clau d’una hipoteca

Elements clau d’una hipoteca

Med1- 29 nov. 2021

La compra d'habitatge és probablement la major inversió que realitzarem al llarg de les nostres vides, per la qual cosa és molt freqüent sol·licitar finançament extern per a poder dur a terme un projecte així. Per això, és de vital importància entendre el funcionament de la teva hipoteca, així com els elements que la componen.

Continuar llegint...