Ingrés del 2n termini de la declaració anual de l'IRPF. Novembre de 2024

Mediconsulting

23 oct. 2024

Els contribuents que hagin optat per fraccionar el pagament de l'IRPF 2023 en dos terminis han de saber que el pròxim dia 5 de novembre es compleix el termini per tal d’efectuar l'ingrés (40 % restant del deute tributari) del segon termini de la renda de l'exercici 2023.

 

Si has domiciliat el pagament del segon termini

En el cas que hagis domiciliat el pagament del segon termini per l'entitat col·laboradora en la qual vas efectuar l'ingrés del primer termini, no cal que emplenis cap model (en aquest cas, model 102), ja que el lliurament en l’esmentada entitat col·laboradora del document d'ingrés, model 100, amb les dades de la domiciliació degudament emplenades, serveix com a ordre de deute en compte d'aquest segon termini.

 

Si no has domiciliat el pagament del segon termini

Els contribuents que, havent optat per fraccionar el pagament, no hagin domiciliat el segon termini a l’entitat col·laboradora, hauran d'efectuar directament l'ingrés d'aquest termini fins al dia 5 de novembre de 2024 inclòs, mitjançant la presentació del model 102, degudament emplenat.

 

Com et podem ajudar des de Mediconsulting? (H2 – vermell)

A Mediconsulting comptem amb un equip d'assessors experts a la teva disposició. Si necessites assessorament, pots demanar cita prèvia a Mediconsulting emplenant el formulari de sol·licitud de cita.

 

MEDICONSULTING ETL GLOBAL, S.L.; NIF B-58818501; domicili social: passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, volum 22352, foli 151, inscripció 6a dadaptació, full B-36.748.