Terminis i dates clau per a la declaració de la renda 2018

Mediconsulting

5 abr. 2019

En el calendari del contribuent, existeixen diferents dates que atenen diferents necessitats del treballador. No obstant això, t'indiquem a continuació les més importants i comunes:

  • Des del 2 d'abril: comença el termini de presentació per Internet de les declaracions de renda i patrimoni, a més de la presentació per telèfon de renda.
  • Des del 14 de maig: comença el termini de presentació de la renda i patrimoni en entitats col·laboradores, comunitats autònomes i oficies de l'Agència Tributària.
  • Fins al 26 de juny: finalització del termini per a la declaració de Renda i Patrimoni amb resultat a ingressar amb domiciliació en compte.
  • Fins a l'1 de juliol: finalització del termini per a la presentació de les declaracions de Renda i Patrimoni.

 

Amb motiu d'aquesta nova campanya de la declaració de la Renda, Medioconsulting posa a la teva disposició un ampli equip de professionals especialitzats que et confeccionaran la renda2018 i t'assessoraran nivell fiscal que necessites. Pots demanar hora a través del següent formulari.

 

Així mateix, des de l Grup Med i les seves societats posem també a la teva disposició experts en assessorament per a organitzar de forma òptima les seves finances i estalvis (plans de pensions, assegurances de vida, inversions...).